ZooZid | Glavatari
348570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348570,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Glavatari

od A do Ž
Što je Glavatar

Psi, konji, miševi, slonovi, mačke… naglavačke! Glavatari su rukom rađeni, unikatni ukrasi za zid. Zabavni trofeji od recikliranih materijala, postavljeni na drvenu podlogu. Teže manje od kilograma pa je dovoljno da udariš čavlićem kroz zid i tvoj je ukras spreman za poglede. Čija će glava završiti na drvenom pladnju biraš isključivo ti, a čim ga postaviš na zid, Glavatar postaje tvoj najbolji frend. Torba glavu čuva, a ova u kojoj stiže tvoj ukras od prirodnih je materijala.

Zašto Glavatar

Zoo Zid je sretna i šarena, eko alternativa pravim lovačkim trofejima. Neki ljudi uživaju u stavljanju pravih životnjskih glava na zid. Mi se s pravim životinjama družimo i igramo, a na zid stavljamo Glavatare.

Kako se Glavataru radi o glavi

Tim pitanjem ne trebaš razbijati glavu, ali kad već pitaš, Glavatar se radi isključivo od prirodnih materijala. Stari novinski papir se kašira i lijepi prirodnim ljepilom od brašna i vode. Pamuka mu je preko glave, a koji detalji i dodatni materijali će ga uljepšati, opet ovisi o tebi.

Što će mi Glavatar

Ponekad se u potrazi za savršenim poklonom nađeš pred zidom. Drugi put stojiš pred zidom hodnika i misliš si kako bi bilo dobro uglaviti neki ukras na njega. Što ti sve prolazi kroz glavu – ne znamo. Ali iskustvo je pokazalo da su Glavatari omiljeni i originalni pokloni. Što za sebe, što za prijatelje, rodbinu, kumove ili bivše lovce.

Koliko vrijedi jedna glava

Veliki Glavatar košta 400 kuna, a mali 250 kuna. Cijena ovisi o dodacima i personalizaciji pa odabereš li, primjerice, 3D printane elemente, cijena raste.

Koliko traje izrada

Od narudžbe do lupanja Glavatara o zid proći će maksimalno 2 tjedna. U prosjeku, tvoj će novi zidni prijatelj stići za 5 do 7 dana.

Koliko da se uhvatim za jednu glavu

Vrijeme izrade i cijena ovise o tvojim željama. Glavatara naručuješ putem web stranice ili Facebooka. Proces izgleda ovako:

1. Prvo pričamo o tvojim željama i upoznajemo se. Tako je najbolje.
2. Odabireš životinju, materijale, boje, dezene, kosu, podlogu i detalje.
3. Kreće izrada kaširane strukture, Glavatar se oblači u pamuk.
4. Kad je gotov, stiže ti u platnenoj vrećici. Čavlić za zid gratis!

Sve znaš i želiš naručiti, ili imaš još pitanja