ZooZid | O Ani
343413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343413,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Tko je ovdje glavni i odgovorni

Glavatar je proizvod kreativne manufakture Zoo Zid.

Iza brenda glavom i bradom stoji Ana Grzunov, umjetnička direktorica Laboratorija zabave – studija za igru, zabavu i smijeh.

Ana Grzunov osmišljava i vodi kreativne radionice za djecu, mlade, roditelje, učitelje i odgojitelje u Laboratoriju zabave. Djecu zabavlja i na terenu, za klijente. Izrađuje scenografiju i kostime, didaktičke, dekorativne i zabavne predmete. Često organizira humanitarna događanja, od akcija za potrebitu djecu do skupljanja donacija za životinje. Vodi evente za velike tvrtke poput VIP-a, Allianza, Abbotta, Etnografskog muzeja, Boscha, Nivea i drugih.

Ana je završila Učiteljski fakultet.

Njezin omiljeni glavatar je… svaki glavatar!